Topmenu

at.groep Zorg kiest voor Medicore

Deel:

at.groep Zorg heeft onlangs gekozen voor MC EPD van Medicore. at.groep Zorg had de wens voor een minder omslachtig EPD, wilde graag meer inzicht in de voortgang van de behandeling en in de facturatie en betere rapportages en managementinformatie. Ook past Medicore uitstekend bij de toekomstplannen van at.groep Zorg.

Gerde Hartmans, manager bedrijfsbureau en innovatie bij at.groep Zorg geeft aan: “MC EPD ziet er heel overzichtelijk uit. Er zit een logische flow in het EPD. Ook als je niet bekend bent met MC EPD weet je intuïtief wat je waar moet invullen. Daarnaast biedt Medicore goede controleregels aan de voorkant, zodat behandelaren minder snel foutieve gegevens kunnen invoeren in de velden. Dit maakt de behandelingenregistratie minder foutgevoelig en voorkomt dat we achteraf veel correcties moeten uitvoeren.”

at.groep Zorg was daarnaast onder de indruk van de rapportagemogelijkheden in MC EPD. Gerde Hartmans vertelt: “MC EPD geeft de behandelaar veel inzicht door ondermeer het tonen van de bestedingsruimte. Maar ook krijgt de behandelaar in MC EPD informatie over of de beschikking al binnen is en kan hij gemakkelijk controleren of deze beschikking juist is. We hoeven geen lijstjes in Excel meer bij te houden om in control te zijn. Ook kunnen we behandelaren en managers straks inzicht geven in de voor hen relevante managementinformatie.”

Over at.groep Zorg

at.groep Zorg biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen, snel en dichtbij de cliënt. at.groep Zorg levert GGz behandeling voor zowel jongeren als volwassenen en daarnaast ook Jeugdwet/Wmo begeleiding. De hulp die at.groep Zorg biedt kan bestaan uit enkele gesprekken, maar ook uit een traject met intensieve ondersteuning thuis, op school of op het werk. In de behandeling gaat at.groep Zorg er vanuit dat mensen in staat zijn zelf actief te kunnen bijdragen aan het oplossen van hun problemen. Daarnaast kent de at.groep meerdere organisatieonderdelen, zoals at.groep Werk en at.groep Personeel. Binnen deze organisatieonderdelen ontzorgen medewerkers van de at.groep ondernemers, gemeenten en UWV op het gebied van personeelszaken, zoals re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundige onderzoeken en biedt at.groep maatwerkoplossingen op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Er wordt intensief samengewerkt tussen de verschillende organisatieonderdelen.

logo-at-groep-zorg

Wilt u weten op welke effecten u bij aanschaf van een EPD mag anticiperen? Download de whitepaper De businesscase van een EPD.
Medicore is onderdeel van Tenzinger