Topmenu

Apneucentrum kiest voor MC EPD van Medicore

Deel:

Apneucentrum Nederland heeft onlangs gekozen voor MC EPD van Medicore. Bestuurder Floris Bom vertelt: “We hebben met Medicore en een aantal andere EPD-leveranciers gesproken, zowel op de Zorg & ICT beurs als in persoonlijke gesprekken. De keuze is op Medicore gevallen, omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van de software. Daarnaast waren de gesprekken met de accountmanager erg prettig. MC EPD ziet er goed en innovatief uit.”

Apneucentrum Nederland

Apneucentrum Nederland biedt een volledig zorgtraject voor slaapapneu, bestaande uit een onderzoek, de diagnose en de behandeling van slaapapneu. Apneucentrum Nederland onderscheidt zich door snelheid en simpel maar goede zorg. Patiënten krijgen zo snel mogelijk het onderzoek naar slaapapneu. Na het onderzoek bepaalt de arts samen met de patiënt welke behandeling voor slaapapneu het beste is. De meeste patiënten hebben binnen 2 dagen na het onderzoek een passende behandeling voor slaapapneu.

Naast de behandeling van patiënten wil Apneucentrum Nederland informatie verstrekken aan patiënten en aan huisartsen zodat de symptomen beter herkend worden. In Nederland heeft naar schatting 9% van de bevolking slaap apneu. 80% van die groep weet niet dat ze een vorm van slaapapneu hebben.

Logo-Apneucentrum-Nederland
Medicore is onderdeel van Tenzinger