Topmenu

Acibadem kiest voor Medicore

Deel:

Het internationale ziekenhuisconcern Acibadem Hospital Group heeft gekozen voor MC EPD van Medicore. Het Turkse ziekenhuisconcern start binnenkort met een eerste Nederlandse vestiging in Amsterdam-West, met dertig behandelaren. In het ziekenhuis komen een afdeling voor diagnostisch onderzoek, poliklinische behandeling en kunnen kleine operatieve ingrepen worden verricht.

Over Acibadem

Acibadem is onderdeel van het beursgenoteerde Integrated Healthcare Holdings Berhad (IHH), gevestigd in Kuala Lumpur (Maleisië). Het ziekenhuisconcern heeft al verschillende ziekenhuizen in Turkije, Bulgarije en Macedonië en zal met ingang van 1 december ook gevestigd zijn in West-Europa, in Amsterdam. Acibadem gaat zowel onverzekerde als verzekerde zorg bieden.

Acibadem richt zich niet alleen op de Turkse gemeenschap. Ook andere nationaliteiten zijn welkom in het luxe ziekenhuis. Acibadem woordvoerder Jacco Vroegop vertelt aan Trouw: “Wij mikken ook op Amerikanen die voor de kwaliteit van Acibadem kiezen en voor wie Amsterdam een goede optie kan zijn.” (bron Trouw 17-09-2016, Artikel: Zit de Turk te wachten op een Turkse dokter?)

logo-acibadem
Medicore is onderdeel van Tenzinger