Topmenu

Medicore Academy

We willen dat u alle profijt heeft van MC EPD. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor training en ondersteuning. Als u vragen heeft, kunt u snel een antwoord vinden in de uitgebreide Online Help of telefonisch contact opnemen met onze medewerkers van Customer Services. Daarnaast kun u contact opnemen met uw accountmanager indien u organisatie specifieke vragen heeft of u uw werkprocessen wilt verbeteren. Ondersteuning door een consultant voor een oplossing op maat behoort eveneens tot de mogelijkheden. Met Medicore Academy bieden wij u diverse mogelijkheden voor training.

Goed getrainde gebruikers werken effectiever. In Medicore Academy kunnen gebruikers extra vaardigheden opdoen met MC EPD. Ook geeft Medicore Academy regelmatig trainingen en nascholingen op het gebied van wet- en regelgeving en de bijbehorende declaratiesystematiek. De trainingen van Medicore Academy kunnen bij Medicore op kantoor of inhouse worden gegeven. Ook webinars en online toetsen behoren tot de mogelijkheden van Medicore Academy. Mocht u extra ondersteuning nodig hebben op een specifiek werkterrein, dan kunnen we een training op maat voor u ontwikkelen. We gaan samen met u aan de slag. Persoonlijk en effectief.

Consultancy Medicore

Medicore Online Academy

Medicore-academy

Naast de persoonlijke trainingen, specifiek toegespitst op uw organisatie, biedt Medicore ook de mogelijkheid om online trainingen te volgen in de Medicore Online Academy. De Online Academy van Medicore bevat een groot aantal trainings- en instructievideo’s over MC EPD, omdat het soms gemakkelijker is om te zien hoe is werkt in plaats van dit te lezen. De trainingen zijn in categorieën onderverdeeld, op dezelfde manier als de modules in MC EPD. Dit voor een eenvoudige navigatie.

Medicore is een oplossing van Tenzinger