Topmenu

Zorg & ICT beurs 2019

Deel:
Jaarbeurs Hal 10, Jaarbeursplein, Utrecht12 maart 201909:30 uur - 16:30 uur

Zorg & ICT 2019 registratiebutton

Dit jaar staat de Zorg & ICT in het teken van het thema ‘ICT zorgt voor mensen’. Een gebruiksvriendelijk EPD ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. Een cliëntportaal helpt patiënten en cliënten door een deel van de zorg naar hun eigen huiskamer te brengen. En de koppeling tussen een zorgverlener- en een cliëntportaal zorgt ervoor dat zorgverlener en cliënt of patiënt ook buiten de behandeltijd om contact kunnen hebben met elkaar. Bent u benieuwd hoe Medicore hierop inspeelt met MC EPD en wellbee? Kom langs op onze stand en maak kennis met ons. U vindt ons vlakbij de ingang van de Zorg & ICT beurs.

Medicore theatersessie: Medicore innoveert met zorginhoudelijke decision support met behulp van big data

Medicore is leverancier van MC EPD en het wellbee zorgverleners- en cliëntportaal. Er wordt veel R&D in wellbee gestoken. Het nieuwste project is dat wellbee de zorgverlener niet alleen financieel economische signalen biedt, maar nu ook zorginhoudelijke signalen biedt op basis van een big data-analyse van zorginformatie. Dit leidt bijvoorbeeld tot een signaal om een cliënt te bespreken tijdens het MDO. Bereikt Medicore hiermee de vierde generatie zoals gedefinieerd door Gartner?

Tijdens de theatersessie neemt Boris Hololtcheff, directeur Medicore, u mee langs de beslissingen die wij hebben genomen in de ontwikkeling van onze digitale strategie en het innovatieve datascienceproject.

Nieuwsgierig? Bezoek onze Zorg & ICT Theatersessie over datascience in Theater 2 op dinsdag, woensdag en donderdag om 10:45 uur. Tijdens uw inschrijving voor de beurs kunt u zich direct aanmelden voor onze sessie op dinsdag, woensdag of donderdag. Kunt u niet aanwezig zijn tijdens een van de theatersessies, of zitten deze al vol? Natuurlijk kunnen we u op onze stand ook alles vertellen over met welke producten en projecten wij de zorg innoveren.

Registreer u nu gratis

Inschrijven voor de Zorg & ICT is gratis en kan via onderstaande button. Indien u zich vóór 22 februari registreert via Medicore, melden wij u aan voor het VIP-programma. Directie, managers, projectleiders en informatiedeskundigen komen hiervoor in aanmerking. Met het VIP-programma krijgt u niet alleen gratis toegang tot de beurs, maar ook extra’s zoals toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs inclusief drankjes. Indien u in aanmerking komt voor het VIP-programma ontvangt u hierover begin maart bericht van de Jaarbeurs.

Graag tot ziens op de Zorg & ICT beurs.

Zorg & ICT 2019 registratiebutton

Medicore is een oplossing van Tenzinger