Topmenu

Zorg & ICT beurs 2018

Deel:
Jaarbeurs Hal 1, Jaarbeursplein, Utrecht17 april 201809:30 uur - 16:30 uur

Dit jaar staat de Zorg & ICT in het teken van het thema ‘ICT zorgt voor mensen’. Een gebruiksvriendelijk EPD ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. Een cliëntportaal helpt patiënten en cliënten door een deel van de zorg naar hun eigen huiskamer te brengen. En de koppeling tussen een zorgverlener- en een cliëntportaal zorgt ervoor dat zorgverlener en cliënt of patiënt ook buiten de behandeltijd om contact kunnen hebben met elkaar. Bent u benieuwd hoe Medicore hierop inspeelt met MC EPD en wellbee? Kom langs op onze stand en maak kennis met ons. U vindt ons vlakbij de ingang van de Zorg & ICT beurs.

Medicore theatersessie: Introductie wellbee cliëntportaal

Naast dat u langs kunt komen op onze stand, vertellen we u ook graag meer over ons cliëntportaal in een theatersessie. Succesvolle cliëntportalen vragen om een gedegen strategie. Deze moet altijd bestaan uit de volgende vier punten:

  1. Het faciliteren en stimuleren van een digitale coachingrelatie tussen zorgverlener en cliënt.
  2. Uitzonderlijke aandacht voor user experience.
  3. Een duidelijke visie op enterprise mobility.
  4. Privacy by Design.

Tijdens de theatersessie neemt Boris Hololtcheff, directeur Medicore, u mee langs de beslissingen die wij hebben genomen in de ontwikkeling van onze digitale strategie. Het resultaat, het zorgverleners- en cliëntportaal wellbee, presenteren wij in de twee theatersessies. Aan het woord komen diverse in- en externe experts op het gebied van user experience, enterprise mobility en elektronisch consumentengedrag.

Nieuwsgierig naar het wellbee zorgverlenersportaal én cliëntportaal? Bezoek onze Zorg & ICT Theatersessie over wellbee in Theater 2 op dinsdag 17 april om 14:30 uur of op woensdag 18 april om 14:30 uur. Tijdens uw inschrijving voor de beurs kunt u zich direct aanmelden voor onze sessie op dinsdag of woensdag. Kunt u niet aanwezig zijn tijdens een van de theatersessies, of zitten deze al vol? Natuurlijk kunnen we u wellbee ook laten zien op onze stand.

Registreer u nu gratis

Inschrijven voor de Zorg & ICT is gratis en kan via onderstaande button. Indien u zich vóór 30 maart registreert via Medicore, melden wij u aan voor het VIP-programma. Directie, managers, projectleiders en informatiedeskundigen komen hiervoor in aanmerking. Met het VIP-programma krijgt u niet alleen gratis toegang tot de beurs, maar ook extra’s zoals toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs inclusief drankjes en een gratis lunch. Indien u in aanmerking komt voor het VIP-programma ontvangt u hierover begin april bericht van de Jaarbeurs.

Graag tot ziens op de Zorg & ICT beurs.

Zorg & ICT 2018 registratiebutton

Medicore is een oplossing van Tenzinger