Topmenu

7 – 9 april: Zorg & ICT beurs

Deel:
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht, Nederland7 april 20209:30 - 16:30 uur

Zorg & ICT 2020: Let's change health!

Dit jaar is het thema van de Zorg & ICT beurs “let’s change health”. Dat er veranderingen nodig zijn in de zorg is momenteel meer waarheid dan ooit. De veranderende samenleving dwingt ons anders te kijken naar processen in de zorg, de positie van de cliënt en de rol van de zorgverlener. ICT speelt daarin een belangrijke rol. Benieuwd hoe Medicore hierop aansluit met het wellbee zorgverleners- en cliëntportaal? We hebben veel nieuwe ontwikkelingen die we graag met je delen. Kom langs op onze stand voor een persoonlijk gesprek, een demonstratie of een kop koffie!

Meld je nu aan voor gratis toegang!

Aanmelden

Medicore theatersessie: How to learn machine learning?

Data Science heeft een enorme potentie voor zorginstellingen. Voorspellings- en classificatie modellen kunnen helpen met financieel-administratieve vraagstukken of ondersteunen in de behandeling. De mogelijkheden zijn eindeloos én binnen handbereik, vertelden wij vorig jaar tijdens de Zorg & ICT beurs.

Inmiddels zijn we vele projecten verder. We boden afgelopen jaar zelfs een aantal van onze opdrachtgevers de kans om een vijfdaagse masterclass Data Science te volgen zodat zij ook zelf aan de slag kunnen met Data Science. Eén van de deelnemers was Ravian Wettstein van ADHD Centraal. Ravian deelt samen met Joran Lokkerbol (Trimbos Instituut), die de deelnemers intensief begeleidde, inspirerende voorbeelden en praktische tips, zodat jij een vliegende start kunt maken!

Nieuwsgierig? Bezoek onze Zorg & ICT theatersessie in theater 2 op dinsdag, woensdag en donderdag 10:45 tot 11:15 uur.

Aanmelden

Registreer je nu gratis

Inschrijven voor de Zorg & ICT en onze theatersessies is gratis en kan via onderstaande button. De beurs vindt plaats van dinsdag 7 april t/m donderdag 9 april 2020. Wanneer je je voor 18 maart registreert via Medicore, melden wij je aan voor het VIP programma. Directie, managers, projectleiders en informatiedeskundigen komen hiervoor in aanmerking. Met het VIP programma krijg je niet alleen gratis toegang tot de beurs, maar ook extra’s zoals toegang tot de exclusieve VIP lounge op de beurs inclusief drankjes. Wanneer je in aanmerking komt voor het VIP programma ontvang je hierover een week voor de Zorg & ICT bericht van de Jaarbeurs.

Aanmelden

Medicore is onderdeel van Tenzinger