Topmenu

27 t/m 29 oktober: Zorg & ICT beurs

Deel:
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht, Nederland27 oktober 20209:30 - 16:30 uur

Zorg & ICT 2020: Let's change health!

Dit jaar is het thema van de Zorg & ICT beurs “let’s change health”. Dat er veranderingen nodig zijn in de zorg is momenteel meer waarheid dan ooit. De veranderende samenleving dwingt ons anders te kijken naar processen in de zorg, de positie van de cliënt en de rol van de zorgverlener. ICT speelt daarin een belangrijke rol. Benieuwd hoe Medicore hierop aansluit met het wellbee zorgverleners- en cliëntportaal? We hebben veel nieuwe ontwikkelingen die we graag met je delen. Kom langs op onze stand voor een persoonlijk gesprek, een demonstratie of een kop koffie!

Meld je nu aan voor gratis toegang!

Aanmelden

Medicore theatersessie: How to learn machine learning?

Data Science heeft een enorme potentie voor zorginstellingen. Voorspellings- en classificatie modellen kunnen helpen met financieel-administratieve vraagstukken of ondersteunen in de behandeling. De mogelijkheden zijn eindeloos én binnen handbereik, vertelden wij vorig jaar tijdens de Zorg & ICT beurs.

Inmiddels zijn we vele projecten verder. We boden afgelopen jaar zelfs een aantal van onze opdrachtgevers de kans om een vijfdaagse masterclass Data Science te volgen zodat zij ook zelf aan de slag kunnen met Data Science. Eén van de deelnemers was Ravian Wettstein van ADHD Centraal. Ravian deelt samen met Joran Lokkerbol (Trimbos Instituut), die de deelnemers intensief begeleidde, inspirerende voorbeelden en praktische tips, zodat jij een vliegende start kunt maken!

Nieuwsgierig? Bezoek onze Zorg & ICT theatersessie in theater 2 op dinsdag, woensdag en donderdag 10:45 tot 11:15 uur.

Aanmelden

Productdemonstraties op de stand

Naast de theatersessie over data science organiseren we ook een aantal uitgebreide (product)demonstraties op onze stand. U bent hierbij van harte welkom. Dagelijks kunt u bij ons terecht voor de volgende demonstraties:

  • Projectleider Mark en Consultant Gillian nemen je mee in een interessante klantcase in de jeugd- en opvoedhulp en vertellen hoe Medicore de pleegoudermodule heeft geïmplementeerd;
  • Weg met het EPD, wellbee zorgt voor jou! Productowners Margo en Jeroen laten je in deze sessie ons geïntegreerd zorgverlenersportaal wellbee zien;
  • Sturing op signalering wordt steeds belangrijker. Consultant Maarten en Productowner Amy vertellen wat BI hierin kan betekenen.

Aanmelden

Registreer je nu gratis

Inschrijven voor de Zorg & ICT en onze theatersessies is gratis en kan via onderstaande button. De beurs vindt plaats van dinsdag 27 oktober t/m donderdag 29 oktober 2020.

Aanmelden

Medicore is onderdeel van Tenzinger