Topmenu

Sharing is caring?

Deel:
Villa Jongerius, Kanaalweg 64, Utrecht, Netherlands27 november 201813:30 uur

Onwerkbare toestemmingsverklaringen in zorg en onderwijs - het kan beter!

U wilt zorgvuldig omgaan met het delen van cliëntgegevens en voldoen aan de AVG. Wanneer uw dienstverlening zich op het snijvlak van zorg en onderwijs bevindt, zijn er genoeg uitdagingen waar de AVG géén hapklare oplossingen voor biedt. Hoe overleeft u in de wereld van de toestemmingsverklaringen? Hoe zorgt u voor een goede autorisatiematrix als uw medewerkers zowel zorg als advies leveren? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd veilig en volgens de AVG omgaan met cliëntgegevens?

Tijdens de kennisbijeenkomst ‘sharing is caring?’ voorzien we u van nuttige informatie, geven we u praktische handvatten en heeft u de mogelijkheid om met collega’s uit de sector en onze experts tips en trics te delen.

Wanneer: Dinsdag 27 november 2018, 13:30 – 17:00 uur, afsluitende netwerkborrel
Waar: Villa Jongerius, Kanaalweg 64 te Utrecht

Sprekers:

Danny van der Roest - oprichter van onderzoeks- en adviesbureau Maverick
"Awareness? Dié stap kunt u net zo goed overslaan," vertelde Danny ons toen we het hadden over bewustwording over de AVG. "U kunt beter metéén het gedrag beïnvloeden! Hoe u dat doet? Door ‘nudges’ te maken." Wat ‘nudging’ precies is en wat u ermee kunt bereiken, vertelt Danny op basis van recent onderzoek naar de menselijke factor bij cyber security. Tot slot helpt Danny u met het bedenken van ‘nudges’. Hoe informeert u de cliënt duidelijk over het delen van gegevens, zónder deze af te schrikken?

Marieke van Dijk - Legal Counsel en Privacy Officer bij Cure4
Marieke presenteert praktische en duidelijke tips en trics over het delen van gegevens tussen zorg en onderwijs en zoomt daarbij in op toestemmingsverklaringen en autorisaties. Het liefst geeft ze daarbij direct antwoord op de praktische vragen die er bij ú leven.

Uw vraag kan dus worden meegenomen! Mail vóór 19 november uw vraag naar communicatie@medicore.nl en grote kans dat Marieke deze op 27 november beantwoordt.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.Medicore is een oplossing van Tenzinger