Topmenu

Wellbee middag voor GGZ instellingen locatie Utrecht

Deel:
Campus Werkspoor, Nijverheidsweg 16a, Utrecht2 oktober 201812:30 uur

Het personeelstekort in de zorg neemt ernstige vormen aan. Dit blijkt uit de EY Barometer Nederlandse gezondheidszorg 2018. In de GGZ en de jeugdzorg is het verzuim ongewenst hoog. Zorgorganisaties worstelen met het aantrekken en behouden van de juiste werknemers. EY adviseert de werkdruk te verlagen en het plezier en aantrekkelijkheid van het werk te vergroten. Wilt u weten hoe u het best gehoor kunt geven aan dit advies? Kom dan naar het Medicore Wellbee-Event!

Gebruiksvriendelijk en efficiënt zorgverlenersportaal

Wellbee is een online tool, speciaal ontworpen om zorgverleners te helpen bij de dagelijkse (registratie)werkzaamheden. Het biedt overzicht en geeft ze de handvatten om meer in control te zijn. Met wellbee werken uw zorgverleners prettiger, efficiënter en veiliger.

 • Gepersonaliseerde overzichten: alléén zien wat nodig is.
 • Feedback op eigen output: foutloos registreren met de slimme signalen.
 • Ambulant en mobiel werken wordt optimaal ondersteund.
 • Een veilige omgeving voor zorggegevens.

Wanneer: Dinsdag 2 oktober, aanvang 12:30 uur.
Waar: Campus Werkspoor, Nijverheidsweg 16a te Utrecht
Voor wie: Deze bijeenkomst is alleen voor GGZ-instellingen die MC EPD gebruiken.

Programma:

 • Introductie wellbee: Wat zijn de voordelen voor u?
 • College tour: Pim Durieux (bestuurder) en Rosalie van der Linde – van Eerde (projectleider Wellbee), vertellen over de ervaringen met Wellbee bij Therapeutisch Centrum GGZ.
 • Wellbee workshops, keuze uit:
  • Een werkdag met wellbee, ervaar de voordelen – workshop voor zorgverleners
   Ervaar de mobiliteit en het overzicht dat wellbee creëert in uw dagelijkse werkzaamheden. Tijdens deze workshop is de werkdag van de zorgverlener het uitgangspunt. Elke deelnemer gaat dan ook actief aan de slag met wellbee. De speelse en realistische opzet garandeert een actieve betrokkenheid en veel plezier, een echte wellbee-ervaring dus!
  • De voordelen van wellbee in kaart met het Business Model Canvas – workshop voor managers
   We gaan aan de slag met een Business Model Canvas. Een visueel sterk instrument waarmee helder wordt waar kansen en verdienmogelijkheden voor wellbee liggen. Verzilver samen met onze consultants de efficiency, bijvoorbeeld met extra FTE voor zorg of door het bedienen van meer regio’s door een grotere reikwijdte. U neemt concrete ideeën mee naar huis.
 • Plenaire terugkoppeling en vragen
 • Afsluiting en borrel

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst. Deze bijeenkomst is alleen voor GGZ-instellingen die gebruik maken van MC EPD.

Medicore is een oplossing van Tenzinger