Topmenu

4 juni: How to learn machine learning – webinar

Deel:
Medicore, Kanaalweg 29, Utrecht, Nederland4 juni 202010:00 - 11:00 uur

Webinar: How to learn machine learning?

Data Science heeft een enorme potentie voor zorginstellingen.  Voorspellings- of classificatie modellen kunnen helpen met financieel-administratieve vraagstukken of ondersteunen in de behandeling. De mogelijkheden zijn eindeloos én binnen handbereik. In dit webinar vertellen wij onze praktijkervaringen met machine learning als onderdeel van Data Science. Vorig jaar zijn we bij Medicore gestart met Data Science Masterclasses met een aantal van onze opdrachtgevers. Nu, een jaar later, zijn we vele projecten verder en kunnen wij je vertellen hoe je hands-on met Data Science aan de slag gaat. Want iedereen praat over Data Science, maar hoe en waar begin je? Wij geven inspirerende voorbeelden en praktische tips, zodat jij een vliegende start kunt maken!

De volgende sprekers zullen het webinar verzorgen:

Joran Lokkerbol, Director Centre of Economic Evaluation and Machine Learning bij Trimbos Instituut
Dr. Joran Lokkerbol promoveerde op het gebied van gezondheidseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en specialiseerde zich in machine learning gedurende een postdoc aan Harvard en MIT. Joran leidt het centrum voor economische evaluatie & machine learning bij het Trimbos instituut, waar hij onderzoek doet naar de toepassing van machine learning in de zorg en zorgprofessionals opleidt en begeleidt in het uitvoeren van hun eerste machine learning project.

Ravian Wettstein, Arts-onderzoeker bij ADHDcentraal
Ravian Wettstein is arts-onderzoeker bij ADHDcentraal. ADHDcentraal is een GGZ instelling die zich primair richt op diagnostiek en behandeling van ADHD bij volwassenen. Onlangs heeft ADHDcentraal een Research en Development tak (R&D) opgericht. Daar wordt onder andere onderzocht welke bijdrage Machine Learning kan leveren bij het optimaliseren van de (zorg)processen.

Arriejanne Brouwer, Manager Productmanagement bij Medicore
Arriejanne Brouwer is bij Medicore verantwoordelijk voor de productvisie en strategie van MC EPD en wellbee. Onder haar leiding heeft Medicore wellbee ontwikkeld: portalen die het mogelijk maken dat de zorgmedewerker en de cliënt samenwerken aan passende zorg. Zij vindt dat het tijd is dat zorgmedewerkers beloond worden voor het jarenlang verzamelen van data in patiënt- en cliëntdossiers. Dit doet Medicore door samen met opdrachtgevers de mogelijkheden te onderzoeken van machine learning.

Het webinar duurt ongeveer een uur.

Meld je aan via het formulier en graag tot dan!

Medicore is een oplossing van Tenzinger