Topmenu

Socialrun trainingsdag

Deel:
Papendal, Papendallaan 3, Arnhem, Netherlands1 juli 201812:00 uur

Op zondag 1 juli organiseert Medicore een sportieve, informatieve en vooral ook gezellige middag op Papendal waar alle teamleden die meedoen aan de Socialrun samen kunnen trainen, workshops kunnen volgen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Aanmelden kan nu via de link onderaan de pagina. Er is plek voor 120 personen, dus wees er op tijd bij!

Voor wie: Teamleden die deelnemen aan de Socialrun
Wanneer: Zondag 1 juli, van 12:00 - 16:30 uur
Waar: Sportcentrum Papendal, Arnhem

Programma:

  • Hardloopclinic: De bekende Nederlandse lange afstandsloper Marti ten Kate verzorgt een hardloopclinic. Marti liep maar liefst 35 marathons tussen 1985 en 1997. Ook na 1997 deed hij nog regelmatig mee aan de marathon. Hij verzorgt een hardloopclinic en kan jullie veel tips geven over het zo efficiënt mogelijk lopen van lange afstanden. Deze clinic is niet alleen voor de lopers, iedereen die meedoet aan de Socialrun mag hieraan meedoen. Het maximaal aantal deelnemers is 50 en de clinic duurt ongeveer een uur.
  • Social Media & vloggen: Carlijn Mol, bekend van ‘Je zal het maar hebben’, is zelf veel bezig met vloggen en social media. Carlijn vertelt jullie alle ins en outs over hoe je een leuke video maakt en deze op social media plaatst. Hoe maak je een leuk filmpje (over of tijdens de Socialrun), hoe kun je dit gemakkelijk en snel op je mobiel bewerken, hoe plaats je het filmpje op Social Media en hoe zorg je ervoor dat het veel geliked en gedeeld wordt?
  • Navigatie & route: Nitzan Mokasay kent de route van de Socialrun 2018 op z’n duimpje en vertelt je hier alles over. In zijn presentatie is er ook uitgebreid de tijd voor vragen.
  • Koken: De Socialrun volbreng je niet op een lege maag. Een diëtist verzorgt voor jullie een workshop over voeding. Hij of zij zal hier vragen beantwoorden als; Wat kun je het best eten voor, tijdens en na het lopen, wat kan het basecampteam het best eten, drink je sportdrank of is water beter etc.
  • Massage: Een snelcursus masseren. Hier leer je hoe je je eigen teamleden na het lopen en vooraf aan het lopen even snel los kunt masseren. Dus geen lange wachttijden meer voor de fysio of masseur!
  • Teamleidersbijeenkomst: Tijdens deze bijeenkomst krijgen de teamleiders alle basisinfo en hebben ze de gelegenheid om onderling tips uit te wisselen.
Medicore is een oplossing van Tenzinger