Topmenu

Socialrun trainingsdag 2019

Deel:
Papendal, Papendallaan 3, Arnhem, Netherlands7 juli 201912:00 uur

Op zondag 7 juli organiseert Medicore voor de tweede keer een trainingsdag op Papendal. Een sportieve, informatieve en vooral ook gezellige middag waar alle teamleden die meedoen aan de Socialrun samen kunnen trainen, workshops kunnen volgen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Voor wie: Teamleden die deelnemen aan de Socialrun
Wanneer: Zondag 7 juli, van 12:00 - 16:30 uur
Waar: Sportcentrum Papendal, Arnhem
Aanmelden: Via deze link

 

Programma:

Het programma is nog volop in ontwikkeling en zal in de komende weken via deze pagina worden gepubliceerd. Uiteraard staat er weer een hardloopclinic op de planning. Ook dit jaar heeft Marti ten Kate weer zijn medewerking toegezegd en zal hij op de prachtige atletiekbaan van Papendal een stevige looptraining verzorgen. Daarnaast zal er weer aandacht zijn voor de route, eten en drinken tijdens de Socialrun en social media. We zullen dit jaar ook een aantal nieuwe workshops toevoegen aan het programma.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via deze link, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Deelname is gratis. Na aanmelding ontvang je begin juni van ons een e-mail met alle benodigde informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor de workshops.