Topmenu

Socialrun trainingsdag 2019

Deel:
Papendal, Papendallaan 3, Arnhem, Netherlands7 juli 201912:00 uur

Op zondag 7 juli organiseert Medicore voor de tweede keer een trainingsdag op Papendal. Een sportieve, informatieve en vooral ook gezellige middag waar alle teamleden die meedoen aan de Socialrun samen kunnen trainen, workshops kunnen volgen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Voor wie: Teamleden die deelnemen aan de Socialrun
Wanneer: Zondag 7 juli, van 12:00 - 16:30 uur
Waar: Sportcentrum Papendal, Arnhem

Programma:

Workshops

De Afsluitdijk is afgesloten: en nu?

Niztan Mokasay verteld over de route van dit jaar? Want de Afsluitdijk is afgesloten voor fietsers en hardlopers. Maar hoe dan? Hij kan je daar alles over vertellen. Tevens vertelt hij over navigatiesystemen en het loopschema.

Tips voor pech onderweg

Paul van der Zwart gaat je tips geven voor als je pech onderweg hebt. Paul is een vliegende keep tijdens de Socialrun en kan je tips geven als begeleider. Wat neem je mee op de fiets. Hij leert je ook je eigen band te plakken. Kortom Paul vertelt je alle handige tips voor onderweg.

Vloggen en Bloggen

Jerry en Carlijn leren je hoe je alle verhalen en video's kan delen tijdens de Socialrun met je vrienden, familie en collega's. We gaan proberen of we aan de eind al een leuke video of blog klaar hebben over de trainingsdag.

Runclinic

Marti ten Kate komt dit jaar, wegens groot succes vorig jaar, weer een runclinic geven. Hij nam deel aan de Olypimische Spelen, twee wereldkampioenschappen en twee Europese kampioenschappen. Ook werd hij dertien maal Nederlands kampioen.

Masseren kun je leren

Doreta gaat je leren hoe je de benen kan masseren van je teamgenoten. Zodat ze daarna weer lekker soepel kunnen lopen tijdens de Socialrun. Simpel en praktisch zonder massagetafel, maar gewoon langs de kant van de weg of op de overnachtingsplaats.

Voeding tips voor onderweg

Arriejanne geeft je tips wat je kunt klaarmaken aan lekker maaltijden voor een grote groep. Wat je vooraf al kan doen en wat voor lekkers en voedzaams  je onderweg kan meegeven aan  je teamleden.  Een lekkere workshop dus.

 

 

Medicore is een oplossing van Tenzinger