Topmenu

Socialrun trainingsdag 2019

Deel:
Papendal, Papendallaan 3, Arnhem, Netherlands7 juli 201912:00 uur

Op zondag 7 juli organiseert Medicore voor de tweede keer een trainingsdag op Papendal. Een sportieve, informatieve en vooral ook gezellige middag waar alle teamleden die meedoen aan de Socialrun samen kunnen trainen, workshops kunnen volgen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Voor wie: Teamleden die deelnemen aan de Socialrun
Wanneer: Zondag 7 juli, van 12:00 - 16:30 uur
Waar: Sportcentrum Papendal, Arnhem

Programma:

Workshops

De Afsluitdijk is afgesloten: en nu?

Niztan Mokasay verteld over de route van dit jaar? Want de Afsluitdijk is afgesloten voor fietsers en hardlopers. Maar hoe dan? Hij kan je daar alles over vertellen. Tevens vertelt hij over navigatiesystemen en het loopschema.

Tips voor pech onderweg

Paul van der Zwart gaat je tips geven voor als je pech onderweg hebt. Paul is een vliegende keep tijdens de Socialrun en kan je tips geven als begeleider. Wat neem je mee op de fiets. Hij leert je ook je eigen band te plakken. Kortom Paul vertelt je alle handige tips voor onderweg.

Vloggen en Bloggen

Jerry en Carlijn leren je hoe je alle verhalen en video's kan delen tijdens de Socialrun met je vrienden, familie en collega's. We gaan proberen of we aan de eind al een leuke video of blog klaar hebben over de trainingsdag.

Runclinic

Marti ten Kate komt dit jaar, wegens groot succes vorig jaar, weer een runclinic geven. Hij nam deel aan de Olypimische Spelen, twee wereldkampioenschappen en twee Europese kampioenschappen. Ook werd hij dertien maal Nederlands kampioen.

Er wordt op dit moment nog verder gewerkt aan dit programma, dus hou de website in de gaten voor de overige workshops!

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via deze link, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Deelname is gratis. Na aanmelding ontvang je medio juni van ons een e-mail met alle benodigde informatie.