Topmenu

Kennisbijeenkomst VIPP GGZ

Deel:
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein5 april 201813:30 uur

Voor GGZ-instellingen komt het stimuleringsprogramma VIPP voor de GGZ er aan, voorheen @PATIENTconnect genoemd. Belangrijk onderdeel van dit programma is een subsidieregeling voor zorgaanbieders. VIPP GGZ maakt het financieel gemakkelijker extra stappen te zetten om het gebruik van e-health te vergroten én cliënten toegang te geven tot hun eigen medische gegevens. Er is 25 miljoen euro subsidie beschikbaar, voor zowel leden als niet-leden van GGZ Nederland. Op 1 april 2018 worden de regeling en de bijbehorende voorwaarden en bedragen gepubliceerd in de Staatscourant. De regeling zou eerst op 1 maart gepubliceerd worden, maar op aangeven van VWS is de publicatiedatum in de Staatscourant verschoven naar 1 april 2018.

Medicore biedt u de gelegenheid als eerste op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden van VIPP GGZ. Daarom organiseren we direct na publicatie in de Staatscourant de verdiepingsbijeenkomst VIPP GGZ - Subsidieregeling voor de GGZ. Hier hoort u alle ins en outs over de regeling. Ook weet u dan hoe Medicore u kan helpen te voldoen aan de verschillende eisen van VIPP GGZ.

De bijeenkomst zou eerst op 6 maart plaatsvinden, maar omdat de publicatiedatum van de definitieve regeling in de Staatscourant is verschoven van 1 maart naar 1 april 2018, hebben wij de kennisbijeenkomst verplaatst naar donderdag 5 april.

De regeling geldt op dit moment alleen voor GGZ-instellingen. Over een regeling voor vrijgevestigde praktijken wordt nog gesproken tussen het ministerie van VWS en de LVVP. Instellingen en praktijken die alleen volgens de Jeugdwet of Wmo factureren komen niet in aanmerking voor VIPP GGZ.

Wilt u nu al meer weten over VIPP GGZ? Lees onze blog over de leveranciersbijeenkomst VIPP GGZ.

Wanneer: Donderdag 5 april*, aanvang 13:30 uur.
Waar: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein

Programma

Start 13:30 uur: Inloop en kennismaking.

  • Een lid van projectteam VIPP GGZ, presenteert VIPP GGZ.
  • Arriejanne Brouwer, Manager Productmanagement van Medicore, laat zien hoe u met Medicore voldoet aan de verschillende vereisten van VIPP GGZ.

Aan het eind van de kennisbijeenkomst heeft u uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen en te netwerken.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

* Wij zijn genoodzaakt de bijeenkomst te verplaatsen naar een later moment indien de regeling en de bijbehorende voorwaarden en bedragen niet op 1 april worden gepubliceerd in de Staatscourant.

 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Medicore is een oplossing van Tenzinger