Topmenu

Over 15 jaar is de zorg… online en om de hoek!

Deel:
Villa Jongerius, Kanaalweg, Utrecht, Nederland28 november 2019ongeveer 13:00 - definitief programma volgt snel!

Het zorglandschap van 2034

Hoe ziet het zorglandschap eruit in 2034? Een aantal trends zijn definitief ingezet, zoals ambulantisering en de inzet van e-health. Misschien deels omdat het moet, omdat we allemaal weten dat we iets moéten doen om de toenemende vraag in de GGZ aan te kunnen. Maar ook omdat het kan! Er vindt namelijk een hele krachtige verschuiving plaats.

Empower people!

De regie over de eigen gezondheid verschuift steeds meer naar de cliënt. En dat zullen we de komende jaren gaan merken! Hoe ver zal curatief opschuiven naar preventief? Hoe ver verschuift face to face naar online? Welke zorg vindt dan in de instelling plaats en wat pakt de publieke GGZ op? Hoe helpt data science ons hierbij?

Bouw je mee?

Op 28 november 2019 spoelen we 15 jaar vooruit en kijken we naar het zorglandschap van 2034. In het unieke en centraal gelegen ‘Villa Jongerius’ in Utrecht verzamelen visionairs uit de zorgsector zich om u mee te nemen in het zorglandschap van de toekomst. Bijvoorbeeld Jim van Os, hoogleraar psychiatrie en kartrekker van onder andere ‘de nieuwe ggz’  en psychosenet. Maar denk ook aan overheid & zorgverzekeraar, psychiater en ervaringsdeskundige, data scientist en bestuurder. Sprekers die staan te popelen om ons te laten ons zien hoe zij het zorglandschap van 2034 denken in te richten. Bouw je mee?

Het betreft een middagprogramma. Meer informatie & programma volgen snel! Dit wil je natuurlijk niet missen, dus opgeven kan al wel.Medicore is onderdeel van Tenzinger