Topmenu

Ondernemende ZBC’s

Deel:
Villa Jongerius, Kanaalweg 64, Utrecht, Netherlands26 september 201713:30 uur

Lagere vergoedingen en toch een hogere omzet? Het kan!

Hoe kan ik mijn omzet vergroten en groeien in deze moeilijke markt? Een vraag waar veel ondernemende ZBC-eigenaren en -bestuurders mee worstelen. De vergoedingen voor de geleverde zorg staan onder druk en de onderlinge concurrentie is groot. Toch is het mogelijk een hoger resultaat te behalen door slimmer te ondernemen.

Tijdens de kennisbijeenkomst Lagere vergoedingen en toch een hogere omzet? Het kan! geven we u tips en tricks voor het vergroten van uw marge. Verschillende aspecten van groei komen aan bod. Hierbij moet u denken aan het aangaan van samenwerkingsverbanden, uitbreiding van uw onderneming en het slimmer inrichten van werkprocessen. Slimmer ondernemen dus.

In één middag vertellen collega ZBC-eigenaren u inspirerende verhalen en verzorgen de consultants van Cure4 een interactieve workshop over het efficiënter inrichten van uw werkprocessen.

Wanneer: Dinsdag 26 september, aanvang 13:30 uur.
Waar: Villa Jongerius, Kanaalweg 64 te Utrecht.

Voorlopig programma

  • Welkom door Kenneth Beerthuijzen, Manager team Planbare Ziekenhuiszorg bij Medicore.
  • Olivier Mensonides, oprichter en mede-eigenaar van Polidirect, vertelt over hoe Polidirect is gegroeid van één naar vijf vestigingen.
  • Cure4 verzorgt een inspirerende workshop over het efficiënter inrichten van uw werkprocessen. Cure4 heeft een model ontwikkeld voor de ideale zorgadministratie en het ideale team. In dit model worden de kaders en uitdagingen van de zorgadministratie in beeld gebracht. Tijdens een interactieve workshop wordt gekeken in hoeverre uw zorgorganisatie voldoet aan de gestelde eisen. Daarnaast gaan we met praktische voorbeelden in op horizontaal toezicht en Value Based Healthcare. 
  • Netwerkborrel

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u nu aan.

 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Medicore is een oplossing van Tenzinger