Topmenu

Medicore Klantendag

Deel:
Veerensmederij, Soesterweg 330, Amersfoort31 oktober 201713:30 uur

Op dinsdag 31 oktober vindt de Medicore klantendag plaats in de Veerensmederij in Amersfoort. Een unieke locatie; waar vroeger de veren voor de onderstellen van de treinwagons werden gesmeed, hoort u nu de laatste ontwikkelingen van Medicore.

Het wordt een inspirerende middag waar u kennis maakt met alle Medicore medewerkers. We vertellen u meer over de laatste ontwikkelingen in de zorg en hoe wij hierop inspelen met onze ontwikkelagenda. We laten u een verrassende innovatie zien. Ontvang handige tips en tricks over MC EPD, luister naar inspirerende sprekers, bezoek onze samenwerkingspartners op de leveranciersmarkt en ga de diepte in tijdens verschillende interactieve breakoutsessies. We sluiten de middag af met een gezellige borrel en muziek.

Wanneer: Dinsdag 31 oktober 2017, aanvang 13:30 uur
Waar: Veerensmederij, Soesterweg 320, Amersfoort
Voor wie: Opdrachtgevers van Medicore en genodigden

Keynote spreaker

Menno Lanting, schrijver van ‘Connect!’ (Managementboek van het Jaar), verzorgt een inspirerende presentatie over innovatie in de zorg. Hij is dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op ondernemerschap en hoe wij werken. Bent u een olietanker of een speedboot in de zorg? Na zijn presentatie weet u het.

Programma

 • Opening Klantendag door Boris Hololtcheff, Directeur Medicore.
 • Menno Lanting, auteur van Connect!, Managementboek van het Jaar, verzorgt een inspirerende presentatie over innovatie in de zorg.
 • De Medicore ontwikkelagenda van 2018, door Arriejanne Brouwer, Manager Productmanagement.
 • Lancering van Wellbee zorgverlenersportaal, dé innovatie van Medicore.
 • Need to know & nice to know breakoutsessies, afgestemd op de vakgebieden van onze gebruikers.
 • Denkt u ons goed te kennen? Ontsnap uit onze Medicore Escape Room!
 • Afsluiting en feestelijke borrel.

Programma breakoutsessies

 • Klik op Qlik - Business Intelligence
  Wilt u op een innovatieve, krachtige en gebruiksvriendelijke manier inzicht te krijgen in uw MC-EPD data? Visualiseer in onthullende dashboards een breed scala aan gegevens. Medicore heeft Qlik-Sense gekoppeld aan MC EPD en laat u graag de mogelijkheden zien.
 • Patiënt Journey
  De cliënt of patiënt meer betrekken? Het zorg- en begeleidingsproces verbeteren? Draagvlak creëren binnen uw organisatie? De Patient Journey van Medicore zorgt voor interactie, inzicht, draagvlak en geeft belangrijke input voor procesverbeteringen. De optimale basis voor de (vernieuwde) inrichting van het EPD/ECD is het resultaat!
 • De AVG en de Zorgorganisatie
  Hoe software effectief ingezet kan worden om u te helpen aan de geldende eisen te voldoen.  Met de AVG staan zorgorganisaties voor nieuwe uitdagingen. In deze sessie vertelt onze juriste Marieke van Dijk u over de verplichtingen die volgen uit
 • A day in the life of Customer Services - Escape Room
  Altijd al willen weten hoe hectisch een dag van een support engineer bij Medicore is? Beantwoord de vragen zo snel mogelijk en ontsnap uit de Medicore Escape Room!
 • MDO & groepsregistratie
  Groeps- en MDO-registratie is de killer app van MC EPD. Tijd, activiteit en verslag in een handomdraai. Leer hoe u veel tijd kunt besparen.
 • GGZ Zelfonderzoek - Met een beetje hulp van Medicore
  Wat is het Zelfonderzoek en hoe ziet onze ondersteuning eruit?
 • JeugdGGZjournaal: samen onderweg naar 1-1-2018
  Van Jeugd-GGZ naar jeugdhulp. Alles geregeld? De laatste stap zet u 31 december.
 • Een succesvol EPD; meer dan software alleen
  Aan de hand van een patientcase laten we u zien wat de toegevoegde waarde is van wanneer MC EPD als integraal onderdeel van het proces wordt ingezet. Nu en in de toekomst.
 • Value Based Healthcare
  Maximaliseer de waarde van zorg voor de patiënt en reduceer de zorgkosten - een workshop voor ZBC's en klinieken.
 • Variatie in registratie en facturatie
  In een interactieve sessie gaan we in op vragen rondom behandelingenregistratie en facturatie van ziekenhuiszorg in MC EPD. Denk hierbij aan verwerking van verzekerde zorg aan anders verzekerde patiënten, facturatie aan verwijzers, onderlinge/wederzijdse dienstverlening, facturatie uit het aanvullende pakket.

U kunt tijdens de breaktoutsessies doorlopend onze development afdeling bezoeken. Maak bij development nader kennis met Wellbee door mee te doen aan een usability test, wij leggen aan u uit hoe wij onze software Agile bouwen en u komt alles te weten over hoe wij onze software testen.

Wijzigingen voorbehouden.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.Medicore is een oplossing van Tenzinger