Topmenu

Registreren en factureren van jeugdzorg

Deel:
Villa Jongerius, Kanaalweg 64, Utrecht, Netherlands11 oktober 201613:30 uur

Met ingang van 1 januari 2015 is uw wereld ingrijpend veranderd; de Jeugdwet is van kracht. De verwijsstructuur is veranderd, u heeft nu te maken met vele contractpartners, de elektronische gegevensuitwisseling is nog niet altijd goed geregeld, declaraties worden niet altijd in één keer goedgekeurd, de landelijk afgesproken informatie- en registratiestandaarden zijn niet verplicht en u moet zelf het kostenplafond per gemeente in de gaten houden.

Weet u hoe u hier het best mee om kunt gaan? Loopt u inkomsten mis door foutieve afspraken met gemeenten of gemiste declaraties?

Programma:
13:30 – 14:00 Ontvangst.
14:00 Start programma

  • Welkom door Mignon Donk, Manager team GGZ van Medicore.
  • Wouter Franke, Adviseur bij Zorginstituut Nederland (ZIN), vertelt over de ‘strijd’ voor standaardisatie in jeugdcommunicatieberichten. Wat heeft ZIN gedaan en wat is de strategie voor de toekomst.
  • Fons van Waterschoot, directeur/eigenaar Praktijk van Waterschoot, vertelt over hoe zijn instelling op een slimme manier omgaat met jeugdzorgcontractering.
  • De Jeugdzorg Jury, Amy Ahluwalia, Hans Kuhry en Maurice Prijs (allen Medicore), Wouter Franke (ZIN), Itske Lindhout (Cure4) en Fons van Waterschoot (Praktijk van Waterschoot). Stel al uw vragen over uw hoofdpijndossiers bij de contractering, registratie en facturatie van jeugdzorg aan deze experts.
  • Discussie en borrel.

In één middag vertellen verschillende sprekers u meer over de wetswijziging, over hoe u om kunt gaan met alle gemeente eigen codes en registratievereisten en hoe de Jeugdwet voor u een kans kan zijn om uw dienstverlening uit te breiden.

Voor wie: Bestuurders, CIO’s en CFO’s van GGZ-instellingen en instellingen die jeugdhulp verlenen.

Wanneer en waar: Dinsdag 11 oktober (aanvang 13:30 uur), Villa Jongerius Utrecht.

Medicore is een oplossing van Tenzinger