Topmenu

Kennisbijeenkomst E-health

Deel:
Kanaalweg 29, Utrecht, Nederland27 juni 201913:00 uur

Kennisbijeenkomst: "De regie verschuift: E-health in wellbee"

Medicore loopt voorop met het realiseren van de VIPP vereisten in het wellbee cliëntportaal. Inzage van dossier en medicatie zijn belangrijk, maar nóg belangrijker is het toevoegen van digitale communicatie tussen zorgverlener en cliënt. Denk aan berichten, chat, vragenlijsten en online behandelmodules voor herstelondersteunende zorg. Om de regie van de cliënt te versterken voegt Medicore daarom de E-health producten van Serviant toe aan wellbee.

Voor wie: opdrachtgevers van Medicore en medewerkers van zorgorganisaties in de GGz, Jeugdzorg en Medisch Specialistische Zorg

Sprekers

In deze kennisbijeenkomst in de Medicore-Hub vertelt Astrid van Meeuwen over de meerwaarde van ROM en het integreren van E-health in de (GGZ)zorg. Astrid was jarenlang betrokken bij het transparant maken van de  GGZ zorg bij Stichting Benchmark GGZ en is nu business unit manager bij U-Center. Zij kan als geen ander vertellen over de meerwaarde van E-health in de (ggz)behandelpraktijk.

Bovendien presenteren Arriejanne Brouwer (manager productmanagement) en Danie van den Boogaart (directeur Serviant) de nieuwe mogelijkheden van de wellbee E-health producten. Dan hebben we het niet alleen over (P)ROM, maar ook over een berichtenbox, berichtenchat, vragenlijsten, lesmodules & dagboeken en een CMS module om zélf vragenlijsten te maken. Interessant en bruikbaar voor alle zorgsectoren!

Programma

13:00 – 13:30 Inloop
13:30 – 13:45 WelkomDoor Arriejanne Brouwer, manager productmanagement Medicore
13:45 – 14:15 De meerwaarde van E-health in de behandelpraktijk
Door Astrid van Meeuwen, business unit manager bij U-Center
14:15 - 15:30 Interactief deel
15:30 – 16:00 Pauze
16:00 – 16:45 Inzet van E-health in wellbee
Door Danie van den Boogaart en Arie de Jong
16:45 – 17:00 Afsluiting

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Via het formulier hiernaast kunt u zich aanmelden.

 

 

Kennissessie bijwonen? Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.Medicore is een oplossing van Tenzinger