Topmenu

Kennisbijeenkomst Zorginkoop

Deel:
Villa Jongerius, Kanaalweg 64, Utrecht26 juni 201813:30 uur

U wilt zorg inkopen bij de zorgverzekeraar en bij de gemeente onder de beste voorwaarden. Gaat u voor prijs of kwaliteit? Heeft u behoefte aan tips van zorgverzekeraars en gemeentes, of van collega-zorgaanbieders?

Tijdens de kennisbijeenkomst Ondernemen in de GGZ - Zorginkoop vertellen een zorginkoper van een zorgverzekeraar en een zorginkoper van een gemeente wat zij belangrijk vinden in het contact en in de onderhandeling met zorgaanbieders. Zij geven u tips & tricks over u hoe u het best de onderhandeling aan kunt gaan. Uiteraard heeft u ook uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de zorginkopers. En aan het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers.

Wanneer: Dinsdag 26 juni, aanvang 13:30 uur.
Waar: Villa Jongerius, Kanaalweg 64 te Utrecht
Voor wie: Praktijkeigenaren van GGZ-praktijken en GGZ-instellingen.

Programma:

  • Peter van Zuidam, zorginhoudelijk adviseur GGZ bij Zilveren Kruis, geeft aan dat zorgcontractering steeds vaker digitaal gaat. Hoe kunt u digitaal toch opvallen tussen de andere aanbieders.
  • Marco van der Spek-Stikkelorum, zorginkoper van de Regio Gooi en Vecht, vertelt u meer over het inkoopbeleid van de gemeente. Wat vindt de zorginkoper belangrijk en hoe kunt u als kleine tot middelgrote instelling zorginkoop goed aanpakken?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus meld u nu aan.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.Medicore is een oplossing van Tenzinger