Topmenu

Kennisbijeenkomst VIPP GGZ 9 april 2019

Deel:
Kanaalweg 29, Utrecht, Nederland9 april 201913:00 uur

Kennisbijeenkomst VIPP GGZ 9 april 2019

Voor GGZ-instellingen komt de deadline voor de aanvraag van de VIPP-subsidies snel dichterbij. VIPP GGZ maakt het financieel gemakkelijker extra stappen te zetten om cliënten toegang te geven tot hun eigen medische gegevens én het gebruik van e-health te vergroten.

Medicore biedt u de gelegenheid om de laatste stand van zaken te horen over de mogelijkheden van Medicore in het kader van VIPP en uw vragen te stellen aan het landelijk programmateam VIPP GGZ. Bovendien is het een mooie kans om collega’s van andere GGZ-instellingen te ontmoeten, die ook aan de slag gaan met behulp van de VIPP subsidies.

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 9 april, van 13.00 tot 16.30 uur.

De regeling geldt op dit moment alleen voor GGZ-instellingen die wat betreft verzekerde ggz-zorg, een hogere omzet hebben dan € 500.000,- in peiljaar 2016, 2017 of 2018.

Programma

Start 13:00 uur: Inloop en kennismaking.

Sprekers:

  • Margo van Houtum, Medicore, met de laatste updates rondom de mogelijkheden van Medicore m.b.t. Module A: Patiënt & Informatie
  • Marianne Knoop-Pathuis Baarda, Medicore, in samenwerking met Yuri Reeder, FarMed, in kader van module B: Patiënt & Medicatie
  • Tamara Moll, landelijk projectteam VIPP GGZ, toelichting op verantwoordelijkheden vanuit de subsidie van zorginstelling en leverancier.

 

Aan het eind van de kennisbijeenkomst heeft u uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen en te netwerken.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wanneer: Dinsdag 9 april, aanvang 13:00 uur.
Waar: Medicore Experience Room, kanaalweg 29 Utrecht

 

 

 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Medicore is een oplossing van Tenzinger