Topmenu

Innoverende GGZ-ondernemers

Deel:
Villa Jongerius, Kanaalweg 64, Utrecht, Netherlands21 september 201713:30 uur

Veel eigenaren en ondernemende bestuurders van GGZ-instellingen en GGZ-praktijken onderscheiden zich met innovatie van concurrerende instellingen en praktijken. Betere zorg verlenen aan de cliënt, op een andere manier zorg verlenen aan de cliënt, slimmer ondernemen, of efficiënter werken. Dat innovatie een actueel thema is bleek tijdens de kennisbijeenkomst Ondernemen in de GGZ van 9 mei. Toen werd door de deelnemers dit thema voor de derde bijeenkomst van Ondernemen in de GGZ unaniem voorgedragen.

Innovatie, een breed onderwerp, waar we vanuit verschillende hoeken invulling aan geven door middel van een inleidende sessie en een praktijkverhaal van Mentaal Beter.

Wanneer: Donderdag 21 september, aanvang 13:30 uur.
Waar: Villa Jongerius, Kanaalweg 64 te Utrecht.
Voor wie: Eigenaren en ondernemende bestuurders van GGZ-instellingen en GGZ-praktijken

Programma

Start 13:30 uur: Inloop en kennismaking door initiatiefnemers Ondernemen in de GGZ.

  • Jelle van der Weijde, domeinmanager Gezond van de Economic Board Utrecht, verzorgt een inspirerende inleiding. De zorg kan niet meer zonder innovatieve initiatieven. Ambulantisering en de transitie naar de gemeente vragen om een nieuwe vorm van samenwerken tussen gemeenten, zorgaanbieders, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Hoe kom je tot deze initiatieven en aan de financiering hiervoor?
  • Martin de Heer, bestuursvoorzitter bij Mentaal Beter, vertelt over hoe Mentaal Beter innovatie in behandelingen toepast. Onder meer door ontwikkeling en inzet van gamification en e-health.

Aan het eind van de kennisbijeenkomst heeft u uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met uw collega GGZ-ondernemers. Een mooie gelegenheid om best practices met elkaar uit te wisselen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar.

 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Medicore is een oplossing van Tenzinger