Topmenu

26 november: Webinar ‘Het pleegzorg proces en de uitdagingen rondom inzage in dossiers van een kind’

Deel:
Online26 november 202010:00 - 11:00 uur

Webinar: Het pleegzorg proces en de uitdagingen rondom inzage in dossiers van een kind

Op donderdag 26 november om 10:00 uur organiseert Medicore een webinar over het pleegzorg proces, en gaan we in op de uitdagingen rondom het verlenen van inzage voor ouders en andere betrokkenen in het dossier van een kind.

Frank van Mossevelde, Productowner bij Medicore, vertelt hoe in het ECD cruciale pleegzorg processen worden ondersteund en wat hierbij de visie is van Medicore. Hij heeft daarbij ook aandacht voor de registratie van het systeem van het kind, en de registratie en workflow rondom pleeggezinnen. Ben je verder benieuwd naar de ondersteuning van matching- en plaatsing processen? Of het faciliteren van samenwerking & communicatie tussen pleegzorgbegeleiders en pleegouders? Ook hier zal Frank je in meenemen tijdens dit webinar.

Charlotte Kuijer, afstudeerster aan de Universiteit Utrecht, doet op dit moment onderzoek naar de toegang van wettelijke en niet-wettelijke vertegenwoordigers tot het medisch dossier van een kind. Een opvallend resultaat uit haar onderzoek is: de aanpassingen die mogelijk gemaakt moeten worden in de cliƫntregistratie en verslaglegging. Uiteraard vertelt Charlotte hoe ze tot dit resultaat is gekomen en wat haar aanbevelingen zijn.

Tot slot vindt een paneldiscussie plaats met een legal consultant en een strategisch consultant over de verantwoordelijkheid van zorgorganisaties rondom dit onderwerp.

We zijn hierin ook benieuwd naar jouw mening en nodigen je graag uit deel te nemen aan deze discussie via de chat tijdens het webinar. Het webinar duurt een uur en is kosteloos.

Meld je snel aan en doe online mee!

 

Medicore is een oplossing van Tenzinger