Topmenu

1 november: Feestelijke Medicore Klantendag

Deel:
Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht1 november 201913:00 uur

Viert u 15 jaar Medicore met ons mee tijdens de feestelijke klantendag?

Medicore bestaat dit jaar 15 jaar. Dit vieren we graag met u en uw collega's tijdens onze feestelijke klantendag op 1 november bij De Fabrique in Utrecht. Laat u zich tijdens deze middag verrassen door de verschillende interactieve sessies door onze medewerkers. Krijg bijvoorbeeld meer inzicht in de complexe wereld van wetgeving in de gezondheidszorg, het klantencontact bij de afdeling Customer Service of leer nieuwe tips & tricks over het MC EPD.

De Medicore klantendag 2019 start en eindigt met een humoristische act, uiteraard met een gezellige borrel en muziek. Een middag die u niet wilt missen.

Meld u en uw collega's snel aan voor deze dag en graag tot 1 november!

Programma
13:00     Inloop
13:30     Opening door Boris Hololtcheff
13:45     Key note speaker: Erik-Jan Vlieger
14:40     Subsessies ronde 1
15:00     Pauze
15:30     Subsessies ronde 2
16:00     Subsessies ronde 3
16:20     Slotact
16:50     Afsluiting door Siep Kosse
17:00     Borrel
17:30     Einde

Key note speaker: Erik-Jan Vlieger
Erik-Jan Vlieger is arts en ondernemer. Hij schreef het boek ‘Het nieuwe brein van de dokter’, over het sterk veranderende artsenberoep. In dit boek leert hij artsen hoe ze de enorme hoeveelheden nieuwe kennis efficiënt kunnen verwerken, want het beroep van arts gaat veranderen. De arts van de toekomst gaat anders om met kennis. Hij kan veel meer - maar weet veel minder. Tijdens de klantendag vertelt Erik-Jan hoe data en software de zorgverlener kunnen ondersteunen in de dagelijkse praktijk.

Subsessies
Interactieve subsessie 1: Medicore producten door iedereen te gebruiken
Onze producten kennen een grote diversiteit aan gebruikers. Dagelijks maken ruim 18.000 professionals in de zorg gebruik van MC EPD en het wellbee zorgverlenersportaal. Dit varieert van zorgverleners tot (financieel) administratief medewerkers. Het wellbee cliëntportaal wordt gebruikt door patiënten en cliënten van onze opdrachtgevers. Hoe zorgen we ervoor dat iedere gebruiker optimaal wordt ondersteund? In deze subsessie krijgt u een uitleg hierover van onze technisch schrijver en onze user experience designer.

Interactieve subsessie 2: MC EPD: van wet naar praktijk
In de zorg is er sprake van continue stelselwijzigingen en een stroom aan nieuwe wet- en regelgeving. Medicore zorgt ieder jaar voor een snelle implementatie van deze wijzigingen. Ons doel is een goedwerkend EPD dat voldoet aan de laatste wetgeving zodat u succesvol uw zorgadministratie kunt uitvoeren. Onze informatieanalist neemt u mee in de complexe wereld van de wet- en regelgeving. In deze subsessie krijgt u meer inzicht in hoe de wetgeving wordt vertaald naar functionaliteiten in het EPD en hoe nieuwe releases tot stand komen.

Interactieve subsessie 3: Maak dieper kennis met het Medicore Klantportal
Als opdrachtgever maakt u gebruik van het Medicore klantportal voor contact met de Customer Services en de andere afdelingen van Medicore. Maar wat heeft het Medicore klantportal u nog meer te bieden om u te ondersteunen? Tijdens deze sessie gaan we het Medicore klantportal op interactieve wijze nader verkennen.

Interactieve subsessie 4: Bent u benieuwd hoe u uw bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk inzet? (VOL)
Wat hebben papieren bootjes met bedrijfsprocessen te maken? Kom erachter tijdens deze leuke sessie door consultants van het GGZ team. U leert op een speelse wijze processen te optimaliseren en met minimale inzet processen zo efficient mogelijk in te richten. Deze sessie is geschikt voor iedereen.

Interactieve subsessie 5: De allerbeste LIFE HACKS voor MC EPD gebruikers
Tijdens deze subsessie krijgt u tips en tricks om het leven met MC EPC nog beter te maken. De tips zijn gebaseerd op features die al langer in MC EPD beschikbaar zijn en features die sinds kort beschikbaar zijn. Dit wilt u dus niet missen! Deze tips & tricks kunnen variëren van een specialisme onthouden bij het maken van een nieuwe afspraak, in de agenda weergeven dat de afspraak een nieuwe cliënt betreft tot een inzage in de module risico’s en condities. Deze sessie is geschikt voor iedereen.

Interactieve subsessie 6: Hoe gaat het nu écht met je?
Zorgprofessionals doen niets liever dan bijdragen aan het welzijn van hun cliënt. Hoe kan eHealth software daarin ondersteunen? En hoe kunnen zorgprofessionals de aansluiting met hun cliënten verbeteren? Wij gaan met u in gesprek over de vraag hoe functionaliteiten voor leren, meten en communiceren concreet ingezet kunnen worden in behandeling en begeleiding. Deze subsessie wordt verzorgd door Medicore in samenwerking met Serviant. Serviant is eHealthpartner van Medicore en integreert in onze wellbee portalen.

Interactieve subsessie 7: Data Science: nieuwe mogelijkheden met data
Al jarenlang leggen zorgaanbieders een schat aan data vast over de zorg die zij leveren. Door de snelle technologische ontwikkelingen zien wij in Data Science een reële toepassing met enorme potentie: extra inzichten uit data versterken de klinische expertise en bieden oplossingen die de efficiëntie verhogen en de werkdruk verlagen. Tijdens deze subsessie gaan we in op de techniek en het gebruik van data. Ook worden een aantal praktische toepassingen getoond.

Interactieve subsessie 8: VZVZ & Koppeltaal
Medicore is als eerste EPD leverancier aangesloten op de infrastructuur van Koppeltaal. Dit biedt ons de mogelijkheid om gestandaardiseerd en direct te kunnen koppelen met e-health toepassingen van verschillende leveranciers. Onze eerste toepassing is een koppeling met Therapieland. In deze subsessie gaan we met u in discussie over de belangrijkste standaarden voor opslag en delen/uitwisselen van gegevens tussen zorgverleners, patienten en derden.

Vervoer naar De Fabrique
De klantendag vindt plaats in De Fabrique aan de Westkanaaldijk 7 in Utrecht. De Fabrique is goed te bereiken met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein. Reist u met het openbaar vervoer? Vanaf het treinstation in Maarssen rijden tussen 12:30 en 13:30 uur pendelbussen naar De Fabrique. De bus vertrekt vanaf de kanaalzijde. Na afloop rijden er pendelbussen van De Fabrique naar het treinstation in Maarssen.

Medicore is een oplossing van Tenzinger