Topmenu

Gestructureerd opgeslagen data maakt het verschil

Deel:
Villa Jongerius, Kanaalweg 64, Utrecht, Netherlands23 mei 201713:30 uur

Het gestandaardiseerd en gestructureerd vastleggen van data in een EPD is niet alleen belangrijk voor een goede dossiervoering en facturatie. Door data consequent en op een goede manier vast te leggen in het EPD kunt u managementrapportages maken, slimme samenvattingen genereren, trends bepalen, sturen op prestatie-indicatoren en uw werkprocessen optimaliseren. Kortom, gestructureerde data verbeteren uw organisatie.

Maar hoe structureert u uw data op de goede manier? Hoe benut u uw dossier optimaal? En gaat u verantwoord om met de opgeslagen data? Houdt u bij uw rapportages voldoende rekening met de privacy van de patiënt?

In één middag praten verschillende sprekers u bij over het belang van gestructureerde en veilige dataopslag.

Wanneer: Dinsdag 23 mei, aanvang 13.30
Waar: Villa Jongerius, Kanaalweg 64 te Utrecht

Programma

  • Welkom door Kenneth Beerthuijzen, Manager team Planbare Ziekenhuiszorg bij Medicore.
  • Boris Hololtcheff, Directeur Medicore, licht de visie van Medicore met betrekking tot de ZBC-markt toe.
  • Arriejanne Brouwer, Manager Productmanagement bij Medicore, vertelt u meer over de productontwikkelingen voor MC EPD voor 2017 en 2018.
  • Ulco de Boer, Managing Consultant bij Beter Healthcare, vertelt over hoe u met zorginformatiebouwstenen (ZIB’s) een eenduidige registratie van gegevens voor meervoudig gebruik en uitwisseling kunt bereiken.
  • Marieke van Dijk, Legal Consul en Privacy Officer bij Cure4, praat u bij over het verantwoord opslaan en gebruik van persoonsgegevens. Weet u waar u in dit verband rekening mee moet houden?

Aan het eind van de kennisbijeenkomst heeft u uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met elkaar tijdens een netwerkborrel.

Aanmelden is kosteloos. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Medicore is een oplossing van Tenzinger