Topmenu

Cliëntportaal, one hit wonder of blijvend succes?

Deel:
Medicore, Kanaalweg, Utrecht, Nederland12 februari 201914:00 uur

Cliëntportaal, one hit wonder of blijvend succes?

Implementeren voor duurzaam gebruik

De VIPP-subsidieregeling van de overheid ondersteunt zorginstellingen bij het (versneld) digitaal beschikbaar maken van het dossier aan hun cliënt of patiënt. Er zijn harde normen vastgesteld omtrent het gebruik van het portaal. Het is dus van groot belang dat het cliëntportaal niet alleen de juiste informatie biedt, maar ook dat de cliënt daadwerkelijk inlogt om van die informatie gebruik te maken.  Maar hoe stimuleer je nu het gebruik van het portaal? Is er een geheim voor succes?

Kennisbijeenkomst in het Medicore Experience Center

Op dinsdag 12 februari organiseert Medicore in het net geopende Medicore Experience Center  samen met implementatiespecialist Acknowledge Health Innovation een bijeenkomst speciaal voor zorginstellingen met een VIPP subsidie of die anderszins met een clientportaal (gaan) werken.

Acknowledge Health Innovation is goed op de hoogte van de Medmij en VIPP-regelingen en begeleidt meerdere organisaties bij de implementatie van cliëntportalen. Sprekers zijn onder andere Wendy Casteleijns en Igor Martin.  Tijdens de kennisbijeenkomst vertellen zij wat écht belangrijk is bij de implementatie van een cliëntportaal, namelijk inhoud, gebruiksgemak en communicatie.

Aanmelden is kosteloos. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u nu aan via het formulier hiernaast.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.Medicore is een oplossing van Tenzinger