Topmenu

2 juli: Introductie in Data Science en aanmelding voor de Masterclasses – Webinar

Deel:
Medicore, Kanaalweg 29, Utrecht, Nederland2 juli 202010:00 - 11:00 uur

Webinar: Introductie in Data Science en aanmelding voor de Masterclasses

Kan je jouw bedrijf al schalen onder een datagestuurde organisatie? Of valt er nog veel binnen jouw organisatie te leren over hoe je Data Science kunt toepassen om de zorg en het proces eromheen verder te verbeteren? We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze masterclasses Data Science die zullen plaatsvinden vanaf september. Vorig jaar organiseerde we voor de eerste keer de masterclasses. Deelnemers gaven na afloop aan dat ze een vliegende start hebben kunnen maken met hun eigen data en er ook echt mee aan de slag zijn gegaan.

De masterclasses worden verzorgd door 6Gorilla’s (6G) in samenwerking met Joran Lokkerbol (Trimbos). Opdrachtgevers van Tenzinger-labels Medicore, Fierit en Cure4 kunnen zich aanmelden en een projectvoorstel indienen.

 

Gratis introductie- webinar: "Data Science in de gezondheidszorg"

6Gorilla’s organiseert dit jaar de Data Science Masterclasses in samenwerking met Joran Lokkerbol. Hij is directeur van het centrum voor economische evaluatie en machine learning van het Trimbos Instituut. Joran is gastdocent van de masterclasses en begeleidt mede de deelnemers bij het opzetten van hun eigen project.

Tijdens een introductie- webinar op donderdag 2 juli van 10.00-11.00 geeft hij toepassingsvoorbeelden uit de gezondheidszorg en inspireert je tot nadenken wat je binnen jouw organisatie met Data Science kunt doen. Daarnaast vertellen we je meer over de masterclasses in september. Wil je meedoen aan de masterclasses? We leggen je in dit introductiewebinar uit waaraan jouw projectvoorstel moet voldoen.

Het aantal deelnemers is beperkt dus meld je snel aan via het formulier!

Welke onderwerpen kun je verwachten?

  • Introductie in Data Science in de gezondheidszorg
  • Praktijkvoorbeelden vanuit 6G
  • Alle ins- en outs over de masterclasses
  • Richtlijnen voor jouw eigen projectvoorstel

Sprekers

Joran Lokkerbol, Director Centre of Economic Evaluation and Machine Learning bij Trimbos Instituut
Dr. Joran Lokkerbol promoveerde op het gebied van gezondheidseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en specialiseerde zich in machine learning gedurende een postdoc aan Harvard en MIT. Joran leidt het centrum voor economische evaluatie & machine learning bij het Trimbos instituut, waar hij onderzoek doet naar de toepassing van machine learning in de zorg en zorgprofessionals opleidt en begeleidt in het uitvoeren van hun eerste machine learning project.

David Tom en Jeroen Sen oprichters van 6Gorilla’ (6G); het innovatieve dataplatform van Tenzinger voor de healthcare. Door 6G wordt data makkelijker en sneller beschikbaar voor Data Science. Beiden mannen hebben het 'master's program Data Science' aan het JADS (​The Jheronimus Academy of Data Science) in Den Bosch gevolgd. Ze vertellen over hun ervaringen en hun resultaten tot nu toe. Daarnaast komen ze met voorbeelden zoals Sentimentsanalyse, budgetplafond, dossieranalyses en incidentmeldingen.

Meld je aan voor de introductiesessie van 2 juli via het formulier aan de rechterzijde en graag tot dan!

Medicore is een oplossing van Tenzinger