Topmenu

19 en 20 september Socialrun 2020 Team Tenzinger

Deel:
BASECAMP, Nijverheidsweg, Utrecht, Nederland19 september 202013.00

Socialrun 2020: Team Tenzinger

Waar de Socialrun normaal gesproken een estafetteloop is door heel Nederland, waarbij we gezamenlijk starten, finishen en feesten, is de insteek voor de 2020 editie in verband met Corona anders. Het ruime terrein waarop het hoofdkantoor van Tenzinger is gevestigd, op de Werkspoor Campus in Utrecht, dient dit jaar als corona-proof verzamelpunt voor diverse activiteiten. Zo is de campus onderdeel van de looproute voor teams die wel de volledige route lopen. Ook gaat een team met enthousiaste Tenzinger collega’s hier een 24-uurs marathon volbrengen, waarbij zij in 24 uur 555 km afleggen op loopbanden en hometrainers. Team Tenzinger start zaterdag 19 september om 13.00 uur en finisht zondag 20 september om 13.00. In verband met Corona is het een besloten event. Het is daarom niet de bedoeling om langs te komen.

Je kunt ons team en de Socialrun sponsoren door kilometers te adopteren. 1 km is 5 euro! Ga naar de teampagina van Team Tenzinger om kilometers te adopteren en een motiverend bericht voor hen achter te laten.

Sponsoren

Volg ons online

Online volg je het laatste nieuws via Facebook, Twitter en LinkedIn. Bekijk de foto's op Instagram of via #socialrun2020 en #teamtenzinger en/of post met ons mee met deze hashtags!

Socialrun & Medicore

Medicore is een oplossing van Tenzinger