Topmenu

Customer Services

MC EPD is een gebruiksvriendelijk en intuïtief EPD. Het bevat een handige online help en een uitgebreide set online trainingen en instructiekaarten. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de behandeling van uw cliënten of patiënten.

Wij willen graag dat onze gebruikers probleemloos met MC EPD kunnen werken en registreren. Tijdens de implementatie verzorgen wij daarom een passende training voor alle gebruikers. Toch kan het zijn dat u vragen heeft over het gebruik van MC EPD of ergens tegenaan loopt. U kunt in dat geval de online help raadplegen of contact opnemen met onze Customer Services afdeling. Onze medewerkers hebben diepgaande kennis van de mogelijkheden in MC EPD en wellbee waardoor ze vragen bijna altijd direct kunnen beantwoorden. Bij ingewikkelde vragen kunnen onze medewerkers op afstand met u meekijken. U kunt hen precies laten zien over welk onderdeel u een vraag heeft.

Online help

Customer Services Medicore

Gebruikers van MC EPD vinden in de uitgebreide Online Help antwoord op veelgestelde vragen, handleidingen en instuctiekaarten. De Online Help van Medicore is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

  • De veelgestelde vragen worden regelmatig bijgewerkt, zodat gebruikers altijd up-to-date informatie hebben.
  • In de uitgebreide handleidingen over MC EPD staat uitleg over de werkprocessen in alle modules.
  • De instructiekaarten zijn een korte, visuele uitleg van werkprocessen in MC EPD. Het gehele werkproces wordt in een aantal stappen beschreven. De instructiekaarten dienen als geheugensteuntje, om een nieuw werkproces te leren of als verkorte handleiding.
Medicore is een oplossing van Tenzinger