Topmenu

Medicore Socialrun minirun

Deel:

Op dinsdag 17 april organiseerde Medicore een Socialrun minirun tijdens de Zorg & ICT beurs. Met deze run vroeg Medicore aandacht voor de Socialrun en werd gevierd dat Medicore vanaf dit jaar trotse partner is van de Socialrun.

Samen met een groep mensen die actief betrokken zijn bij de Socialrun, rende ik als vertegenwoordiging van Medicore mee van de Jaarbeurs naar het kantoor van Medicore en weer terug. Het was een run van ruim vier kilometer in heerlijk zonnig weer. Onderweg was de sfeer gemoedelijk, want #meedoeniswinnen, het motto van de Socialrun. Medicore doet dit jaar voor het eerst mee aan de Socialrun en ik doe mee als een van de renners, dus ik was erg benieuwd naar de ervaringen van iedereen. Een mooie kans voor mij om met verschillende mensen te praten over hun ervaringen met de Socialrun.

Het is bijzonder om te merken hoe dit evenement leeft bij mensen. Dit is meer dan een run voor mensen. Iedereen is graag betrokken om heel duidelijk te maken dat het gedaan moet zijn met de stigma rond psychische aandoeningen. Ook ik heb in mijn leven ervaren hoe schadelijk stigma kan zijn en het in de ergste gevallen kan zorgen dan mensen niet of veel te laat hulp zoeken.

socialrun minirun web

Halverwege de run kwamen we aan bij het kantoor van Medicore, waar alle collega's zich om het gebouw heen hadden verzameld om ons toe te juichen. Hoewel het een rustige run was voelde dit toch wel erg speciaal om zo toegejuicht te worden. Vanaf daar was het weer terug naar de Jaarbeurs waar we feestelijk werden onthaald op de stand van Medicore op de Zorg & ICT Beurs.

Na de finish werd op de Zorg & ICT het sponsorcontract getekend en werd de nieuwe samenwerking gevierd door alle aanwezigen.

De voorbereidingen voor de Socialrun zijn in volle gang en ik ben erg benieuwd hoe alles gaat lopen. Aan de ene kant best wel spannend, maar ik heb er vooral veel zin in!

De organisatie van de Socialrun heeft een heel leuk filmpje gemaakt van de minirun.

 

marianne-socialrun-foto

Auteur
Marianne Lensink, Support Engineer

Medicore is onderdeel van Tenzinger